DINO-RUTES

Des de que al 2002 un grup de geòlegs i paleontòlegs iniciaren les excavacions en el jaciment ANA al terme municipal de Cinctorres i la seva promoció turística, els recursos turístics de la localitat han anat augmentant, creant-se el Parc Cultural Dinomania.

Per a complementar i ampliar l'oferta turística de Cinctorres s'han creat les "Dino-Rutes", un oferta turística basada en la creació d'itineraris, dedicats a la temàtica dels dinosaures i el seu entorn, que utilitzen les noves tecnologies de la informació i comunicació, i que mitjançant codis QR, material audiovisual i multimèdia, permet que a través d'aplicacions per a tauletes i mòbils i una web, l'accés a la informació sobre els recursos turístics d'aquest Parc Cultural.

Aquestes rutes permeten una millor interpretació del territori i un aprofitament turístics dels diversos jaciments que trobem en els seus voltants. Un dels avantatges d'aquestes visites autoguiades és la llibertat de moviment de l'usuari, doncs cadascú pot decidir el ritme de marxa, les aturades, els temps de dedicació, etc.

Benvinguts a Dinomania, ara podeu iniciar les vostres Dino-Rutes.

Tornar